Over mij - Willemijn Zoet
1245
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1245,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
over-mij
Over mij

Hoi, ik ben Willemijn en ik doe elke dag yoga

Mijn naam is Willemijn Zoet en ik ben geboren in Zeewolde, op het grootste kunstmatige eiland ter wereld; Flevoland. Voor mijn studie ben ik naar Groningen verhuist, waar ik tot op heden met veel plezier woon.

 

Tijdens mijn studiejaren heb ik mijzelf breed mogen ontwikkelen op het gebied van sport en gezondheid. Na het behalen van mijn Bachelor diploma Sport, Gezondheid en Management (2012) kon ik wel wat balans in mijn leven gebruiken. Op dat moment is mijn interesse voor yoga ontstaan. Eerst ging ik voor het fysieke aspect, en toen ik de voordelen voor mijn geest begon in te zien bleef ik maar terug komen op die mat!  Yoga en meditatie hebben mijn emoties in balans gebracht en geholpen om evenwichtiger in het leven te staan.

 

En dat wil ik delen met iedereen! En zo startte ik in 2016 met de Alignment based Hatha Yoga Teacher Training bij Open Yoga Groningen. Onder begeleiding van Kenny Graham, Dieuwertje Homan en Mandy Bolder heb ik de 200 uur opleiding mogen volgen en heb ik mei 2017 mijn diploma behaald. Mijn yoga kennis wordt officieel erkend door de internationale organisatie Yoga Alliance – RYT200.

 

Het is mijn missie om mijn kennis en kunde te delen met iedereen die daar voor openstaat. Ik vind het prachtig om te zien wanneer mensen ‘grijs’ de les binnenkomen en weer ‘gekleurd’ naar huis gaan. Het geven van yoga geeft mij een liefdevol gevoel, het gevoel van de juiste weg ofwel totale voldoening.

 

Liefs, Willemijn

 

‘Be the change that you wish to see in the world.’ — Mahatma Gandhi