AARDE OEFENING || Kom in je eigen energie

Tijdens de yin yoga summerschool heb ik kennis gemaakt met een krachtige aarde-oefening. De oefening helpt mij om in mijn eigen energie te komen, te blijven, en om zo met beide benen stevig op de grond te staan. Wanneer je gevoelig bent, kan je daar namelijk net als ik best wel last van hebben. Ik merk het altijd wanneer ik op drukke plekken kom waar veel mensen zijn. Vaak voel ik dan een soort schrikreactie en spanning in het gebied tussen mijn borst en buik, de alarmbel van mijn lichaam dat ik niet goed in mijn eigen energie zit en ergens aan het zweven ben.

Ik doe de oefening elke ochtend onder de douche en ook weer voordat ik naar bed ga. Sindsdien zijn de schrikreacties in mijn borst behoorlijk afgenomen. Wanneer jij je bezig houd met spirituele ontwikkeling, of wellicht HSP-er bent is deze oefening erg belangrijk, het is de basis, de bodem van je bestaan.

Kijk maar eens hoe het voor jou voelt en misschien wel werkt, ik ben benieuwd naar je bevindingen 🙂

Welk woord kwam er bij jou als eerste binnen? 
Bij mij stevig! Laat het mij weten in de reacties hieronder.

Fijne dag!

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie