Buitenyoga Groningen

 

Of je nu in de ochtend fris van start wil gaan of in de overgang naar de avond tot jezelf wil komen, ik help je er graag bij met mijn Buitenyoga lessen in Groningen. Nu elke dinsdag om 16:30 – 17:30 & vrijdag 9:30 – 10:30 uur. Tot jezelf komen in de buitenlucht is sowieso een goed idee, en bij extra warm weer nemen we (voor wie wil) aansluitend vlakbij een duik!

 

Doe je een keertje mee?

 

Buitenyoga is net een minivakantie. In de ochtendstilte, wind door je haren, zuurstof in de lucht, vogels vliegend om je heen, het stille water in de vijver en de zon die je langzaam opwarmt. Een prachtige manier voor het ervaren van de elementen aarde, water, vuur en lucht.

 

Dinsdagmiddag en Vrijdagochtend Yoga in Pioenpark Oosterpark

Het Pioenpark is een rustig park met verschillende beschutte plekken. Ik bied actieve Hatha Yoga lessen aan, het tempo zal mede bepaald worden door het weer, zo ook de Savasana/ eindontspanning.

 

Wanneer Iedere dinsdag 16:30 – 17:30 & vrijdag 9:30 tot 10:30 tot eind augustus. Doe je voor de eerste keer mee? Dan verzamelen we bij de Siebe Jan Boumaschool en lopen we samen naar de plek. Bij slecht weer zal ik online lesgeven.

Waar Pioenpark Oosterpark, 9713 RR Groningen

Kosten Losse lessen €7,50, strippenkaart 5 x €25,-, 10 x €45,- (bij directe afname strippenkaart eerste les gratis, dus 6 of 11 lessen totaal).

Aanmelden en betalen Aanmelden kan via de onderstaande knop. Via de e-mail ontvang je dan een betaal link die je voorafgaande de les dient te voltooien.

Meenemen Neem zelf een matje of handdoek mee.

Praktische zaken zoals het weer

 

Bij regen en/of harde wind

Bij regen en/of harde wind zal ik online lesgeven via Zoom. Zoom is een handig online programma, een soort Skype, waarmee je LIVE meedoet. Lees hier hoe je zoom kan installeren op jouw laptop, tablet of mobiel.

Gaat de les buiten niet door? Dan zal ik dit een uur van te voren aangeven in de whatsapp groep ‘Buitenyoga Groningen’, en bij het facebook event. Klik hier voor de facebookpagina van Yoga met Willemijn. De aangemelde deelnemers ontvangen vervolgens een e-mail met daarin de link voor de zoommeeting. Zoek jij dan een relaxt plekje thuis om je matje uit te rollen? 🙂 Geen zin in online? Dan kun je 24 uur van te voren kosteloos afmelden.

 

Wat neem je mee?

Neem je eigen spullen mee; er zijn geen matten. Heb je geen mat, dan volstaat een grote handdoek of kleed ook. Wees je ervan bewust dat je matje mogelijk vies kan worden buiten, zeker als het de dag ervoor wat geregend heeft. Wil je dat niet? Je kan er altijd een vuilniszak onder leggen of neem gewoon niet je mooiste mee. Denk ook aan een kleedje voor bij de eindontspanning en een thermoskan met lekkere thee en/of waterflesje.

 

Wat trek je aan?

Je trekt veel laagjes aan! Het weer in Nederland is erg veranderlijk, en niets is zo onprettig als het koud krijgen tijdens je yogales. Kleed je dus zo goed mogelijk aan, eventueel met van die tenensokken met nopjes. Nog even een toilet bezoek voordat je van huis gaat, and you’re ready to go!

 

Hoe zorgen we samen voor het naleven van de maatregelen van het RIVM?

Tussen alle matjes houden we een afstand van 1,5 meter. De yogales zal een uurtje duren, na afloop is er op je matje ruimte om nog een vraag te stellen of iets te vertellen. Let op; het is niet de bedoeling dat dit een theekransje wordt, na afloop gaan we ieder weer onze eigen weg. Heb je een prive vraag, dan kan je mij altijd nog even bellen of mailen na afloop.

Buitenyoga, dat lijkt mij wel wat!

 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier middels de onderstaande knop. Door mee te doen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacy verklaring van Willemijn Zoet. Deze vind je onderaan in de footer van deze website, of in het aanmeldformulier.

 

Vergeet niet om van te voren Zoom te installeren, zodat je op de lesdag zelf niet voor verassingen komt te staan wanneer het regent.

 

Kom je ergens niet uit? Je kan mij altijd bellen op 0622222422

 

Ik ontmoet je graag buiten op de mat!

 

Liefs Willemijn