Willemijn Zoet | Disclamer
589
page-template-default,page,page-id-589,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Disclamer

Disclaimer Willemijnzoet.com

 

Dit is de website van Willemijn Zoet. Geregistreerd onder KVK 68502850hierna te noemen Willemijn.

Alle informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

 

Aansprakelijkheid

Ondanks het feit dat er bij de samenstelling van deze website uiterste zorgvuldigheid is betracht, kan Willemijn geen waarborg of garantie aangaande de juistheid en / of volledigheid van de informatie op de website geven en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de op de website gepubliceerde gegevens. Gebruikers vrijwaren Willemijn voor alle schade voortvloeiende uit of verbandhoudende met informatie verstrekt door middel van de website.

Willemijn is genoodzaakt aansprakelijkheid voor directe en / of gevolgschade voortvloeiend uit het gebruik, of het zich baseren op de website en / of de inhoud daarvan, uit te sluiten.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten en diensten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Gebruiker kan op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Willemijn.

Deze website bevat links naar websites van derden. Willemijn is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

 

Intellectueel eigendom

Het is niet toegestaan de op deze website getoonde informatie, afbeeldingen en andere materialen te vermenigvuldigen, te kopiëren, te verspreiden of elk ander gebruik, zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Willemijn. Een en ander onder voorbehoud van regelingen van dwingend recht.

 

Klachten

Indien gebruiker een klacht heeft over deze website dient gebruiker deze per e-mail aan Willemijn door te geven, middels het e-mailadres info@willemijnzoet.com. Hierbij dient gebruiker te allen tijde zijn volledige naam en adres gegevens te verstrekken en een duidelijke omschrijving van de klacht en reden van de klacht te geven.

Klachten worden binnen 14 werkdagen in behandeling genomen en gebruiker zal hierover worden geïnformeerd.

 

Google Analytics

Willemijn maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van Willemijn bij Google zoekresultaat-pagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Willemijn te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Willemijn heeft hier geen invloed op.