Een reis door de chakra’s || Verdiepende yoga cursus

De wereld van de subtiele energie opent onze geest voor wat we diep van binnen over onszelf en ons leven weten. We leven in een wereld van energie, of we dat nu ontkennen of niet. Door kennis te maken met deze vorm van energie en het effect ervan op lichaam en geest te accepteren, kunnen we meer controle krijgen over handelingen, gedachten en houdingen in ons leven. 

Het kan zijn dat je in je dagelijks leven of tijdens het beoefenen van yoga weleens een bepaalde vorm van energie in je lichaam voelt of misschien zelfs die van je omgeving. In je lichaam zijn ontelbaar veel energiepunten te vinden, de zeven grootste en belangrijkste worden de chakra’s genoemd. Een chakra kun je visualiseren als een soort draaikolk of wiel die de energie door je lichaam laat stromen.

In vier sessies neem ik je mee op een bijzondere reis waarbij je de zeven belangrijkste energiepunten in je lichaam bij langs gaat. Met behulp van theorie, yoga en meditatie leer je hoe de chakra’s functioneren en welke verschillende eigenschappen ze bevatten.

PRAKTISCHE INFORMATIE —

De cursus vindt plaats bij Yoga Under Construction aan het Damsterdiep in Groningen en bestaat uit vier sessies gegeven op vrijdag 1, 8, 15 en 22 november 2019. We starten om 19:30 en sluiten af om 21:30 uur. Voor het volgen van de verdiepende yoga cursus wordt een bedrag gevraagd van €69,95. Je kunt je gemakkelijk aanmelden door een e-mail te sturen naar info@willemijnzoet.com en er wordt een plek voor je gereserveerd. Zodra je je hebt aangemeld krijg je bericht terug met verdere informatie.

Ik heb plek voor 15 personen en zou het heel leuk vinden als je erbij bent!

Heb je een vraag over de cursus? Stel hem hieronder of stuur een privé berichtje via de contactpagina. 

Groetjes Willemijn

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie