Extra voorwaarden Sup & Yoga

Deze extra voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten/ workshops op het water.
Ga hier de Algemene Voorwaarden van Willemijn Zoet.

 

– Mijn activiteiten zijn tenzij anders gecommuniceerd voor personen met een zwemdiploma, voor boven de 17 jaar en zonder blessures

– Heb je een afspraak voor een workshop dan betaal je voorafgaand aan de activiteit.

– Bij aanmelding gaat de les door, TENZIJ je van mij een bericht krijgt dat de workshop geannuleerd wordt vanwege het weer, minimaal 1 uur van tevoren.

– Als je zelf de keuze maakt om niet te komen, betaal je wel voor de les, tenzij je je minimaal 24 uur van tevoren afmeldt via een telefoontje naar 0622222422 of e-mail naar info@willemijnzoet.com.

– In uitzonderlijke gevallen wordt er ter plekke besloten dat de activiteit niet door kan gaan vanwege het plots omgeslagen weer, in dit geval heb je uiteraard nog een les tegoed.

– Doe sportkleding aan geschikt voor het weer, laagjes zijn altijd goed. Je voeten en onderbenen gaan sowieso nat worden. We suppen daarom meestal op blote voeten. Als je liever neopreen schoentjes of sokken aan hebt, mag je die ook aan doen. We doen normaal gesproken geen wetsuits aan.

– Neem een extra setje kleren mee voor het geval je in het water valt. Neem ook een handdoek, slippers en flesje water mee.

– Laat kostbaarheden thuis of in je auto. Ik kan je tas ook op eigen risico bij mij in de auto leggen als we het water op gaan.

– Ik raad je af om een dure (zonne)bril zonder touwtje mee het water op te nemen. Heb je last van fel licht, gebruik dan een pet.

– Je telefoon kun je meenemen als je een drijvend, waterdicht telefoonhoesje hebt.

– Heb je een blessure, overgewicht of ben je zwanger: neem dan van tevoren contact op of je wel mee kunt doen > info@willemijnzoet.com. Na 20 weken zwangerschap neem ik je niet meer mee het water op. Een schouder- of armblessure is sowieso niet handig met suppen.

– Ook epilepsie, allergie voor insecten en bijzonderheden betreffende deelnemers wil ik graag van tevoren weten!

– Zorg dat je genoeg gegeten en gedronken hebt voordat je het water op gaat om een lage bloedsuikerspiegel te voorkomen van de inspanning.

– Suppen doen we NUCHTER!

– Zorg dat je op tijd aanwezig bent en dat je na de les ook wat speling hebt.

– Deelname geschiedt geheel op eigen risico.