Nieuwe maan ⬤ Sup- en meditatietour

Maandag 20 juli is het weer nieuwe maan! Op zondag 19 juli, de dag ervoor, organiseer ik een sup-, en meditatietour op het meer van evenemententerrein Break-out Grunopark in Harkstede- Groningen. In dit artikel lees je er meer over! Direct aanmelden? Scroll dan naar beneden waar je de aanmeldknop vind! 

De Nieuwe Maan is, samen met de Volle Maan, de meest krachtige periode van de Maancyclus. Tijdens de Nieuwe Maan komen de zon en maan tegelijkertijd op, en gaan ze ook weer samen onder. Ze bevinden zich dus in de lucht als één verenigde kracht en staan samen sterk.

 

Wist je dat jij als mens voor 70% uit water bestaat?! Het is dus heel goed mogelijk dat je wel eens de energieën van de maanfasen hebt gevoeld. Net als de aarde (denk aan springtij) wordt ook jouw lichaam hierdoor beïnvloed, en ervaren veel mensen tijdens een nieuwe maan een krachtige energieboost.

 

De Nieuwe Maan is een donkere periode, je kan de maan namelijk niet in de hemel zien staan. Het donkere staat voor de stilte die je nodig hebt om je innerlijke stem (je intuitie) te kunnen horen. Deze stem hoor je alleen wanneer je jezelf de ruimte, tijd en aandacht geeft. De Nieuwe Maan is dus een goed moment om te luisteren naar de droomwensen van je geest, en uitermate geschikt voor het maken van nieuwe plannen, het stellen van doelen of intenties.

Droomwensen en doelen

Wat wil je nog graag bereiken? Hoe staat het ervoor met je droomwensen en doelen? Of waar wil je misschien afscheid van nemen? Misschien zijn het wel de slechte gewoontes waar je mee wil afrekenen. Door de nieuwe maan barst je van de energie, en soms krijg je zoveel ideeën, dat je niet meer weet wat te kiezen en waar je te focussen.

Welk idee is nu op dit moment ‘aan de beurt’ om uitgevoerd te worden?

 

Maanenergie-hartmeditatie

Om dat uit te zoeken is het een goed idee om tijdens Nieuwe Maan een krachtige hartmeditatie te doen. Door je hart te openen maak je contact met jezelf en daarmee je diepste wensen. De positieve effecten van de meditatie zijn ook nog eens veel krachtiger dan normaal!

Suppen en Mediteren op het water

Ontspanning in de buitenlucht doet iedereen goed, en hoe kan dat nou beter dan op het rustige water. De extra dimensie die het water, de energie van Nieuwe Maan en de natuur geeft zorgt dat je volledig in het hier en nu op je plank bent! Met deze tour wil ik je de mogelijkheid bieden een cadeautje aan jezelf te geven. Je geeft jezelf tijd, rust, ruimte en aandacht. Tijd om dichter bij jezelf te komen, rust te ervaren en/of gewoon lekker te relaxen.

Wat gaan we doen?

Tijdens de sup,- en meditatietour wordt er weinig gesproken en is er aandacht voor balans op de plank en je ademhaling. Na een tour op het meer zoeken we een rustig plekje voor de meditatie. De planken worden aan elkaar gemaakt zodat jij je geen zorgen hoeft te maken waar je heen dobbert. We gaan lekker liggen op de plank en vervolgens zal ik een hartmeditatie voordragen. Tijdens de meditatie ervaar je direct rust en kom je in contact met je hart. Dobberend lig je op de plank, om je heen voelt het alsof je in de jungle bent en hoor je de fluitende vogels…. en wat nog meer? Deze hele ervaring is een verbetering voor je immuunsysteem en brengt je misschien wel dichter bij je hartewens.

 

Wanneer?

Zondag 19 juli – Nieuwe Maan

 

Tijd en adres

Sup en meditatietour: 16:00 – 18:00 uur
15:45 uur verzamelen @Break-out Grunopark – Hoofdweg 163, 9614 AD Harkstede (20 min. fietsen vanaf Ikea Groningen)

 

Voor wie? (intensiteit & ervaring)

Er wordt met name veel ontspannen op het water. Het is geen intensieve activiteit en iedereen kan meedoen. Ervaring met suppen, yoga of meditatie is niet vereist.

 

Kosten en aantal personen

Voor deze sup-, en meditatietour wordt een bijdrage van €25,- gevraagd, en is voor een groep van maximaal 10 personen. Prijs is inclusief huur van het board voor de duur van 2 uur. Heb je zelf een board? Dan betaal je €17,50.

 

Wat neem je mee en trek je aan?

De voorspellingen zien er goed uit, dus kleed je op het weer en trek in ieder geval makkelijk zittende kleding aan (laagjes bij kouder weer). Bang voor een nat pak? Neem dan een extra setje kleding mee. Als we weer aan de kant zijn kun je je eventueel omkleden. Neem een handdoek, slippers en flesje water mee, laat kostbaarheden thuis of in je auto. Wil je iets meenemen op de plank? Zorg dan voor een drybag!

Doe je mee?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Neem dus even de tijd om de onderstaande algemene voorwaarden door te nemen en kom niet voor verassingen te staan!

 

Op deze workshop zijn de Algemene Voorwaarden en Extra Voorwaarden Sup & Yoga van toepassing.

AANMELDEN Nieuwe maan ⬤ Sup- en meditatietour