krijger-2
Adem – Voel – Beweeg – Rust – Leef

Ik ben Willemijn en ik deel graag mijn kennis over de anatomie van je lichaam, ontspanning, zelfonderzoek en yoga in de breedste zin van het woord. Ik wil je inspireren om de stilte op te zoeken om te voelen wat er speelt en leeft in jou. Doe je mee? AAN sta je vast al genoeg.

Yoga stond al een tijdje om de hoek op mij te wachten en begin 2016 was het dan zover. Eerst maakte ik kennis met de fysieke voordelen, later begon ik steeds meer rust te ervaren en begaf ik me meer op het ‘subtielere niveau’. Door de onrustige jaren die ik achter de rug had, voelde ik dat yoga balans bracht. Door de beoefening van yoga accepteer ik steeds meer mijn eigen gedachten en probeer ik gevechten om te draaien naar vrede. Elke dag is een nieuwe ontdekking en dat deel ik graag met iedereen. Kom gerust een keertje met mij meedoen!

 

Tijdens mijn studiejaren heb ik mij breed mogen ontwikkelen op het gebied van sport en gezondheid. In 2012 heb ik mijn Bachelor Sport, Management en Gezondheid aan de Hanze Hogeschool behaald. In 2017 heb ik een 200 uur durende docentenopleiding gedaan waarvoor ik mijn Alignment Based Hatha Yoga diploma heb behaald en in 2019 heb ik een 100 uur Yin Yoga opleiding in Utrecht gevolgd. Voor beide yoga opleidingen ben ik geregistreerd bij Yoga Alliance. 

Lessen en Locaties
Dinsdag 20:00 uur Yoga Under Construction
Woensdag 20:00 uur Yoga050
Donderdag 09:30 uur Yin Yoga – Yoga Under Construction
Donderdag 19:30 uur Rug Yoga – Yoga Under Construction
Vrijdag 19:00 uur Yin Yoga – Yoga Under Construction
Zondag 09:30:00 uur Hatha Yoga – Yoga Under Construction
Zondag 11:00 uur Yin Yoga – Yoga Under Construction