Willemijn Zoet | Verdiepende yoga cursus | Een reis door de chakra’s
356
post-template-default,single,single-post,postid-356,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Verdiepende yoga cursus | Een reis door de chakra’s

Of ik een goed idee voor je zondagmiddag weet? Jahoor, geef jezelf een cursus kado! 

Het kan zijn dat je in je dagelijks leven of tijdens het beoefenen van yoga weleens een bepaalde vorm van energie in je lichaam voelt of misschien zelfs die van je omgeving. In je lichaam zijn in ieder geval al ontelbaar veel energiepunten te vinden! De zeven grootste en belangrijkste worden de chakra’s genoemd. Een chakra kun je visualiseren als een soort draaikolk of wiel die de energie door je lichaam laat stromen.

Energie kan zich manifesteren in vele vormen. Wil je ontdekken hoe dit zich voor jou uit in bijvoorbeeld je lichaam of in je leven? Tijdens de verdiepende yoga cursus neem ik je mee op een bijzondere reis door de zeven chakra’s. Met behulp van theorie, yoga en meditatie leer je hoe de chakra’s functioneren in je lichaam en welke verschillende eigenschappen ze bevatten. Dit kan tot interessante ontdekkingen leiden. Het kan je helpen om bepaalde dingen in een ander licht te zien of beter te begrijpen, wellicht zelfs te veranderen.

poster-chakra-cursus

PRAKTISCHE INFORMATIE —
De cursus vindt plaats bij Yoga Under Construction aan het Damsterdiep in Groningen en bestaat uit vier sessies gegeven op zondag 24 maart, 31 maart, 7 april en 14 april. We starten om 15:00 en sluiten af om 17:00 uur. Voor het volgen van de verdiepende yoga cursus wordt een bedrag gevraagd van €69,95. Je kunt je gemakkelijk aanmelden door een e-mail te sturen naar willemijnzoet@outlook.com en er wordt een plek voor je gereserveerd. Zodra je je hebt aangemeld krijg je bericht terug.

Een mooie invulling van je zondagmiddag!
Leuk als je erbij bent 🙂

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie